Τα οχήματα και τα μηχανήματα μας

Πατήστε επάνω στην εικόνα για να δείτε τα προϊόντα **

Τα κορυφαία προϊόντα για τους δημόσιους φορείς

500ze

Η νεότερη γενιά ηλεκτροκίνητων σαρώθρων.

Μηδενικές εκπομπές καυσαερίων, σχεδόν μηδενικός θόρυβος, εξαιρετική οικονομία σε ενέργεια και κόστος: το 500ze ανήκει στη νέα γενιά, φιλικών προς το περιβάλλον, αστικών σαρώθρων. Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό του, καλύπτει ανάγκες που δεν μπορούν τα άλλα μηχανήματα.

 

NISSAN NAVARA 

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ PICK-UP , Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ.

Λόγω της αντοχής του στις πιο αντίξοες συνθήκες , του οφέλειμου φορτίου του που ξεπερνά τον 1 τόνο , τον κινητήρα που αγγίζει τα 190Hp καθώς και οι χαμηλοί ρήποι του το καθιστούν ένα από τα καλύτερα και φυλικά προς το περιβάλλον Pick-up για τους Δημόσιους φορείς 

NISSAN LEAF

Tο κορυφαίο σε πωλήσεις 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Ευρώπη για το 2018

Νιώστε τη συγκίνηση της στιγμιαίας επιτάχυνσης και οδηγήστε παντού, χωρίς να σταματήσετε για καύσιμα. Ζήστε την εμπειρία ενός πιο έξυπνου, ασφαλέστερου και εύκολου τρόπου οδήγησης, ο οποίος σας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και μια εντελώς νέα αίσθηση ενθουσιασμού. Λόγω της μεγάλης του αυτονομίας και του μικρού χρόνου φόρτισης  καθιστάται από τα καλύτερα ηλεκτρικά  αυτοκίνητα για Δημόσιους φορείς.

Nissan e-NV200

Πρώτο σε πωλήσεις ηλεκτροκίνητο βαν στην Ευρώπη

Το Nissan e-NV200 συνδιάζει τα οφέλη του καταξιωμένου NV200 βαν της Nissan με την τεχνολογία μηδενικών εκπομπών ρύπων του πρώτου σε πωλήσεις στον κόσμο αμιγώς ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου, του Nissan LEAF. Διαθέσιμο τόσο σε έκδοση βαν, όσο και στις επιβατικές εκδόσεις Combi/ Evalia, το e-NV200 προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές που καλύπτουν στο έπακρο κάθε απαίτηση, είτε ως πενταθέσιο ή επταθέσιο και με αυτονομία 170 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση.

 

HillTip SnowStriker

Με την λεπίδα αποχιονισμού και την αλατιέρα της Hilltip μετατρέπουμε το Nissan Navara σε ένα εκχιονιστικό μηχάνημα που είναι χρήσιμο για τους όλους τους Δήμους .Το μικρό του μέγεθος και η μεγάλη του δύναμη το κάνουν να μπορεί να διώξει το χιόνι ακόμα και από τον πιο στενό δρόμο .

 

NISSAN NV400

Ένα γερό και αξιόπιστο επαγγελματικό αυτοκίνητο με μεγάλο χώρο φόρτωσης, άνετη καμπίνα και αποδοτικό και οικονομικό κινητήρα. Με μια σειρά από διαφορετικούς σχεδιασμούς, εύκολα διαμορφώσιμους χώρους, καθώς και την ανανεωμένη ισχύ και ποιότητα της Nissan, το NV400 με το επιβλητικό του στιλ είναι το ιδανικό εαγγελματικό όχημα για Δημόσιους φορείς.

Εξειδικευμένες κατασκευές

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες η εταιρεία μας αναλαμβάνει την προμήθεια οποιουδήποτε εξειδικευμένου οχήματος όλων των αναγκών στον τομέα του δημοσίου.Έχοντας σαν γνώμονα τόσο την ποιότητα κατασκευής όσο και και την ποιότητα των υλικών, προσπαθούμε να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα στα οχήματα μας καθιστώντας αυτά από τα πιο ανθεκτικά της αγοράς ώστε να ανταποκριθούν άξια στις πιο ακραίες συνθήκες και καταστάσεις  που καλούνται να βγάλουν εις πέρας.